Byggepladsvagt

Kriminelle tiltrækkes ofte af byggepladser da der er mange nye og let-omsælgelige materialer og stedet er ubeboet. En vagtordning fra Dansk Sikkerhedsvagt kan derfor vise sig at være en god investering, da en vagt på byggepladsen forhindrer indbrud, tyveri, hærværk og driftstop - så I kan overlevere byggesagen til aftalt tid.

Byggeledelsen modtager hver morgen en vagtrapport via mail.

- Kvalitetsbevidste virksomheder vælger Dansk Sikkerhedsvagt.


Udvalgte referencer:


Kameraovervågning med alarmpatrulje respons:

I kan leje kameraer med indbygget alarmsystem hos os. Hvis nogen går ind på pladsen/i bygningen, i et bestemt tidsrum, vil kameraet registrere bevægelsen og straks sende filmfrekvensen til vores vagtcentral, som er bemandet 24 timer i døgnet.
Vagtcentralen vil se filmen igennem, og vurdere om der er tale om en fejlalarm (dyr, materiale der er væltet etc.) eller om der er tale om ulovlig indtrængen. En vagt vil blive sendt til adressen hvis der er tale om ulovlig indtrængen, for at undersøge forholdet nærmere samt foretage de nødvendige procedurer for at sikre jeres værdier. Kameraerne kører på batterier og kræver derfor ikke strøm. Kameraerne har nattesyn, kameraerne kræver wifi dækning (kan evt. opsættes mod ekstra betaling). Kameraerne opsættes uden at vi borer huller, og kan hurtigt flyttes ved behov efterhånden som byggeriet skrider frem og behovene ændrer sig.


Indhent et uforpligtende tilbud:
Ring 32 10 50 10 eller udfyld nedenstående formular så kontakter vi dig i morgen med et tilbud.

Byggepladsen er beliggende på adressen:


Byggepladsens kontaktperson (navn, telefonnr. og e-mail):


Ønsker lukkerunde:


Ønsker antal tilsyn i løbet af natten:


Ønsker fastvagt på pladsen i antal timer pr. nat:


Ønsker kameraer monteret:


Ønsker hegnskilte med "VAGT/SECURITY"-tekst:


Opgavens varighed: